top of page

 

 

 

 

Ååååh Spanien! Der er mange grunde til at elske at rejse til Spanien. Verdenskendt gastronomi og vin, spændende storbyer, et land fyldt med kultur, historie og sjæl… Og et perfekt sted til at begynde at lære spansk eller til at blive bedre til sproget! Vi ved godt, at der tilbydes spanskundervisning i mange turistområder i Spanien. Men vi vil gerne give dig en enestående mulighed for at fordybe dig i spansk sprog og kultur og møde en gæstfri lokalbefolkning, hvor du kan deltage i lokale aktiviteter, samtidig med at du lærer spansk på dit niveau. Vi er ikke i tvivl om, at Valladolid kan tilbyde alt det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valladolid ligger midt i regionen Castilla y León, en lille times rejse fra Madrid med højhastighedstog. I Spanien siger man, at det spansk, der tales i Valladolid, er det smukkeste og mest korrekte, hvilket befolkningen i området er meget stolt af. Valladolid gennemstrømmes af floden Pisuerga, som er en biflod til Duero-floden. Siger det dig noget? Duero-regionen har mange vindistrikter og vinhuse, som producerer nogle af verdens mest komplekse og velsmagende vine, herunder den berømte beskyttede oprindelsesbetegnelse ’Rivera del Duero’ (Vega Sicilia eller Pingus, som produceres af danskeren Peter Sisseck). Hele Ribera del Duero ligger i et smukt landskab, hvor man kan besøge mange gamle borge.

Valladolid er hjertet af det oprindelige Spanien, tidligere hovedstad og residensby for Spaniens konger. Med ægteskabet i 1469 mellem Isabella af Kastilien og Ferdinand af Aragonien, som blev fejret i Palacio de los Vivero (der i dag ligger midt i Valladolid), smeltede de to største spanske kongeriger sammen, og Spanien blev dannet. Derfor vil du finde så mange historiske bygninger, kongeslotte, klosterkirker osv. i dette område.

I Valladolid kan vi tilbyde dig den bedste spanskundervisning med dygtige, engagerede og erfarne lærere med speciale i forskellige discipliner. Alle lærere har spansk som modersmål, og eleverne opfordres til at tale spansk fra første dag. Skolen, sprogskolen La Casa del Español, er anerkendt af det statslige ’Instituto Cervantes’ og tilbyder undervisning på alle niveauer (A1, A2, B1, B2, C1, C2).

Spansk Spanien Kurser Vin Rivera Borg Español España Rejse Rugby Børn
SPANSK MED BØRN

Er du mor eller far til nogle dejlige, rejseglade børn? Vil du udnytte muligheden for selv at blive bedre til spansk, mens du rejser? Så kan vi hjælpe. Mens du lærer spansk om formiddagen, tager vi på ture med børnene, spiser noget lækkert, leger på den lokale legeplads, introducerer dem for nye spanske ord osv. Så kan du hygge dig sammen med dem og nyde dem resten af dagen. Det perfekte tidspunkt vil være vinterferien eller efterårsferien (skoleferien). Men vi kan også finde andre tidspunkter, når som helst det passer dig og dine børn. (Børn 6+)

Spansk Spanien Kurser Vin Rivera Borg Español España Rejse Børn
SPANSK TIL DIG PÅ 15+

Vi tilbyder alle niveauer og alle aldersgrupper. Du kan rejse alene eller sammen med dine skolekammerater. Vi har kurser på mellem 1 uge og 8 uger, og du bor hos en spansk familie. Du kommer til at bruge spansk i din dagligdag, og du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du lærer sproget. Der bliver masser af aktiviteter, tapas og amigos! Vi vil selvfølgeligt tage hensyn til din aldersgruppe. Vi vil vælge de rigtige aktiviteter for dig og hvad man må og ikke må, hvis du er under 18. Og vil vi naturligvis tage hensyn til dine interesser uanset alder.

Spansk Spanien Kurser Vin Rivera Borg Español España Rejse Rugby
SPANSK TIL DIG 30 eller 50+

Vil du lære spansk i spændende omgivelser uden for de klassiske rejsemål? Her i Valladolid kan du finde det hele, og du skal ikke spille din tid i offentlige transportmidler! Man kan gå fra den ene tapas-bar til den anden og skylle ned med et glas af Spaniens bedste vin. Der er museer, butikker, gadeliv, borge… Du kan fokusere på at lære spansk om formiddagen og nyde byen og regionen om eftermiddagen. Vi vil hjælpe dig med at få de bedste oplevelser, og du får også mulighed for at lære at lave spansk mad! Der er tid til det hele! Du kan vælge kurser på en eller flere uger. Både hvis du rejser alene eller sammen med en gruppe. Det er op til dig.

Spansk Spanien Kurser Vin Rivera Borg Español España Rejse Rugby Børn
RUGBY

Spiller du rugby? Du vil lære spansk, men kan ikke forsømme din træning for længe? Vi tilbyder en løsning.Valladolid er den vigtigste spanske by inden for rugby. Byen har nogle af landets bedste klubber og mange internationale spillere.

 

Vi kan arrangere spanskundervisning sammen med træning i en spansk klub. På den måde kan du holde dig i form og møde nye rugby-amigos, samtidig med at du forbedrer dit spansk

 

Spansk Spanien Kurser Vin Rivera Borg Español España Rejse Rugby Børn

Har du spørgsmål eller vil du høre mere?

Du må meget gerne kontakte os i casadeespanadk@gmail.com og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

bottom of page